Nyheder3. april 2013

Anna David: Efterlader datteren i Danmark

Sangfrækkerten må undvære sin lille guldklump
Af af
Anna Davids karrieredrømme tvinger hende noget af tiden væk fra mand og datter
Anna Davids karrieredrømme tvinger hende noget af tiden væk fra mand og datter
 Foto: Peter GrosenAnna David har ufattelig travlt med at lave musik for tiden.

Den yndige sangerinde har nemlig skaffet sig nogle rigtig gode kontakter i udlandet, så lige nu skriver hun musik på livet løs til sit kommende engelske album.

Problemet er bare, at Anna David også har måttet hive teltpælene op på deltid - albummet bliver nemlig også lavet i udlandet.

- Lige nu er jeg i Frankfurt for at skrive musik til det nye album. Jeg satser det hele for at få min musik til at blive et hit igen i Tyskland, fortalte poppigen til seoghør.dk, da hun sammen med sin kæreste Christian Sørensen ankom til Danish DeeJay Awards i Ballerup Super Arena.

Anna David: Datteren syg

Men den store satsning på det tyske marked har også en pris for Anna David.

- Jeg kan desværre ikke have min datter med mig, så derfor prøver jeg at gøre det sådan, at jeg maksimalt er væk i fire dage af gangen - desværre er det bare sådan, at det er nemmere at få skrevet og arbejdet, hvis jeg ikke samtidig skal tage mig af hende. Og så har hun jo sin vuggestue - og selvom det er hårdt, og jeg savner hende helt skørt, så er det det bedste både for hende og for mig, sagde Anna David og tilføjede:

- Min kæreste er jo hjemme hos hende og passer, og så er min familie rigtig god til at bakke op om drømmene og passe Alba.

Anna David: Datteren bli'r fotomodel

Se alle billederne fra Danish DeeJay Awards i denne uges SE og HØR, der er på gaden i morgen torsdag!


Sponsoreret indhold