Nyheder1. maj 2009

Anmeldelse: ”X-MEN Origins: Wolverine”

Den nye Hugh Jackman-film er forrygende action
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-udland/anmeldelsexmen-jpg.jpg

Den nye superheltefilm med Hugh Jackman i hovedrollen er baseret på tegneseriefiguren Wolverine. Filmen er første kapitel i X-Men-trilogien og foregår omkring 20 år før "X-Men". Her møder Wolverine, hvis rigtige navn er Logan, flere af de legender, der går igen i X-Men-universet.

Historien tager fat i 1845, hvor en ung Wolverine flygter fra sin familie med sin onde storebror, Victor (Liev Schreiber), som også er mutant med lange, spidse negle. Og så springer historien ellers frem i tiden, hvor man følger de to usårlige brødre gennem forskellige amerikanske krige.

Vil slå brormand ihjel

På et tidspunkt får Wolverine nok af myrderierne og beslutter sig for at trække stikket ud. Han slår sig ned med den kvinde, han elsker, Kayla (Lynn Collins). Men efter nogle år dukker Victor op for at slå sin bror ihjel.
For at kunne kæmpe imod får Wolverine hjælp af militærlederen Stryker, der får ham med i et eksperiment, der skal gøre ham stærkere. Og nu kan jagten på hævn begynde.

God humor, kærlighed og fede effekter

De seneste år har det været populært at lave efterfølgere til film. Men nu er trenden at lave efterfølgere, der kronologisk ligger før den første film. Det kan godt blive trættende i længden, men "X-MEN Origins: Wolverine" er både vellykket og gennem-
arbejdet.
Den er fyldt med god humor, kærlighed, fede effekter og krigsscener, der til sammen bliver til god underholdning uden et eneste kedeligt øjeblik. Og den leverer varen med masser af action og en god historie.

Titel: "X-MEN Origins: Wolverine"
Instruktør: Gavin Hood
Medvirkende: Hugh Jackman, Liev Schreiber, Lynn Collins og Danny Houston.
Premiere: Den 29. april
Anmeldt af Karina Didriksen


Sponsoreret indhold