Anmeldelse: Übersjove Brüno

Dette er et af Brünos mere afdæmpede outfits – han når gennem en hel del i løbet af filmen

Dette er et af Brünos mere afdæmpede outfits – han når gennem en hel del i løbet af filmen

Foto: All Over

Husker du Borat? Den kasakhiske tv-rapporter skabte forargelse, sagsanlæg og tonsvis af grineflip verden over, da han rejste gennem USA for 3 år siden. Nu er Sacha Baron Cohen tilbage, denne gang i rollen som Brüno, og om noget endnu mere vanvittig end nogensinde før.

For da Brüno bliver fyret fra sin værtsrolle på østrigsk TV, beslutter han, sammen med sin assistent Lutz, at rejse til USA for at blive en "über celebrity". Selvfølgelig foregår det meste af rejsen i bibelbæltet, og her lykkes det for Baron Cohen at udstille amerikanernes homofobi på en glimrende og hysterisk morsom måde.

Endnu farligere bliver det, når Brüno ligger vejen forbi mellemøsten i et forsøg på "at skabe fred mellem jøder og hinduer". Undervejs besøger han en lokal terroristleder, men får hurtigt benene på nakken efter et par kommentarer omkring deres "Kong Osamas" utroligt umoderne skæg, der får ham til at ligne "en vild nissemand".

Kønsdele, bøssedværge og opkast
Brüno er en fantastisk underholdende film, hvor det nærmest er umuligt ikke at grine fra start til slut. Den byder på kønsdele, filippinske bøssedværge, opkast og homoerotik i massevis - og ikke mindst folks reaktion og forargelse over disse ting.

Udover det ene grineanfald efter det andet, byder Brüno også på en række gæsteoptrædener fra virkelige über celebritys, som blandt andre Bono, Elton John, Sting og Snoop Dog.

Det må derfor anses som meget sandsynligt, at Brüno får opfyldt sin ambition om "at blive Østrigs største superstjerne siden Adolf Hitler".

Deltag i konkurrencen om billetter til filmen og 3 iPod Nano'er.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close