Nyheder17. juli 2009

Anmeldelse: Harry Potter og halvblodsprinsen

Det er ikke længere bare trylleri, skæg og ballade på troldmandsskolen. Alvoren bliver pludselig en seriøs gæst på Hogwarts
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/harry-p-anm1-jpg.jpg
 Foto: All Over

Der er magi i luften, men i modsætning til den allerførste Harry Potter-film er det ikke længere "bare" skæg og ballade på Hogwarts, men derimod blodig alvor.

Harry Potter er udvalgt til at tage opgøret med de onde kræfter, som ikke bare truer troldmandsskolens fortryllede verden, men også vores såkaldte almindelige verden.

Af samme grund er det en mere dyb og dyster Potter end tidligere.

Hormoner og amoriner

Actiondelen har måttet vige lidt til fordel for mere historie og følelser af alle slags - også de mere spøjse og teenageagtige. For Harry Potter er begyndt at barbere sig, og det er ikke kun magi og ondskab, men også amoriner, der flyver tæt om ørerne på ham og hans venner.

Er man ikke inde i Harry Potters univers fra bøgerne eller tidligere film, er det nok for sent at stå på her. Det er nu, trådene og de løse ender fra tidligere begynder at samles. I filmen såvel som i bogen.

I modsætning til tidligere kender man allerede nu slutningen på det hele fra sidste bog, hvilket gør filmen ret fokuseret og meget underholdende. Helt magisk.

undefined
Leveret af Filmtrailer.com undefinedLuk

Sponsoreret indhold