Nyheder17. april 2009

Anmeldelse: "Biernes hemmelige liv"

En rigtig fin lille historie om kærlighed, tilgivelse og rummelighed – se traileren her
Der er masser af stjerner i filmen, der har premiere den 17. april
Der er masser af stjerner i filmen, der har premiere den 17. april
 Foto: Fox Film

Der er masser af store følelser i den søde film, men det bliver aldrig for meget - nok nærmere realistisk. Det er en lille historie om livet i USA i 1964, da sorte amerikanere fik de samme rettigheder som den hvide del af befolkningen.

Det gik ikke let for sig, og det gør det heller ikke for filmens hovedperson, den 14-årige hvide pige Lily, der som 4-årig dræbte sin mor ved et uheld.

Nu bor hun alene med sin mildest talt strenge far, som hun beslutter sig for at forlade for at finde ud af, hvem hendes højt savnede mor var og samtidig redde sin sorte barnepige fra døden.

Den fysiske rejse er ikke så lang, som den hun selv gennemgår. Hun når frem til et hus, hvor der bor tre sorte fantastiske søstre, som hjælper hende til at acceptere sig selv, sin situation og sin far.

Det er en rigtig fin lille historie om kærlighed på trods af omverdenen og omstændigheder, om tilgivelse og rummelighed. Problemstillingerne bliver aldrig gjort sort/hvide, og det gør filmen helt exceptionel.

De store roller bliver blandt andet spillet af Queen Latifa, Jennifer Hudson og Alicia Keys, der alle gør det fabelagtigt.

Du kan se traileren til filmen her.

Sponsoreret indhold