Nyheder21. november 2012

Anja Vodka fra "Kongerne": Vanvittigt vægttab

Den rødhårede festabe har smidt 25 kilo. Se hvordan hun ser ud i dag
Sådan så Anja ud før hun tabte sig 25 kilo.
Sådan så Anja ud før hun tabte sig 25 kilo.
 Foto: Kaspar WenstrupHun faldt lidt uden for rent kropsmæssigt, da realityprogrammet "Kongerne af Marielyst" løb over skærmen i sommeren 2011.

Er tantramassage mon noget for dig? Bliv klogere på Q.dk

For mens de andre deltagere var relativt slanke og med en sommerklar krop, havde Anja Rasmussen med tilnavnet "Vodka" og de store fortrin nemlig en hel del mere sul på mavsen.

Anja fra Kongerne: Frække tøser


Anja er helt forvandlet

Her et år efter er hun helt forvandlet.

- Jeg har tabt 25 kilo siden januar, hvor jeg gik i gang med en ny livsstil. Har prøvet nogle forskellige slankekure som f.eks. "13 dages kuren" og "Atkins kuren", som en form for kickstarter . Men det holder ikke, medmindre du lægger hele dit liv om bagefter også, fortæller Anja til seoghør.dk, og fortsætter:

- En kostomlægning og masser af motion ER vejen frem. Jeg spiser stort set ikke stivelse, sukker, salt og hvedemel mere. Eller pasta, ris, hvidt brød, slik, sodavand, junkfood osv. Alkohol er også en dræber, når man er på kur, men hey - jeg drikker stadig som et hul i jorden.

Snyd dig til de flotte kurver. Se hvordan i SE og HØRs shop

Vodka med danskvand er dog det eneste, jeg drikker, og hvis jeg forkæler mig selv, kommer der frisk frugt i, kvidrer Anja, der - ligesom navnet på sin favoritdrink - næsten er blevet en "skinny bitch" ...

FØR:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/4cacc9dc7bf74b9da0aef9adbc36054a.jpgEFTER:

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e8d2f820b9894205a79ca031cbbb8183.jpg

Sponsoreret indhold