Nyheder3. november 2010

Anja Andersen: Har mødt drømmemanden

Håndbold-gudinden er klar til at tage hul på et helt nyt kapitel i sit liv
Anja Andersen har fundet ny mening med sit liv
Anja Andersen har fundet ny mening med sit liv
 Foto: Claus Poulsen

Anja Andersen elsker udfordringer, og hun står lige nu over for en helt ny en af slagsen. Hun har lagt håndbolden på hylden og kaster sig i stedet over Danmarks ledere. Og den forandring kan hun takke en helt særlig mand for.

I foråret mødtes hun med Lasse Zäll, en coach der driver firmaet Stifinder.

Læs mere: Terroristen Anja

- Dér sad vi så tre timer et eller andet sted i København og snakkede om udvikling. Jeg havde en fornemmelse af, at det her var for vildt. Her møder jeg en mand, og efter at have snakket med ham i 10 minutter, føler jeg bare, at han er den, der kender mig allerbedst i hele verden. Det var stort. Jeg kan lige så tydeligt huske, jeg tænkte, at her er noget, jeg skal på opdagelse i! Siden har vi bare lært hinanden endnu bedre at kende. Og det er noget af det bedste, der er sket for mig, fortæller Anja til ugebladet Søndag.

Hun har lagt trænerkasketten på hylden for nu, og skifter håndboldhallerne ud med direktionsgangene.

Anja skal nemlig til at arbejde sammen med coaching-firmaet og håber på, at hun kan skabe masser af forandring hos andre mennesker.

Læs mere: Hundvin strippede for Anja

- At jeg fra januar skal til at arbejde sammen med folkene i Stifinder, det glæder jeg mig til. Jeg glæder mig lige så meget, som første gang jeg skulle til håndboldtræning, da jeg var fem år. Og for at blive i sportens sprog: Så vil jeg meget hellere være med til at gøre andre mennesker til mestre i deres eget liv end selv at skulle have hængt en guldmedalje om halsen. Det giver så meget mere mening for mig, fortæller hun til Søndag.

Sponsoreret indhold