Nyheder26. december 2013

Angelin Jobda: Body tequila med bare bryster

Se de frække billeder af stripperen fra Party på Ibiza
Angelin Jobda fra "Party på Ibiza" og "Paradise Hotel" er frækkere end fræk
Angelin Jobda fra "Party på Ibiza" og "Paradise Hotel" er frækkere end fræk
 Foto: Dan MariegaardTil de fleste julefrokoster går stemningen over gevind, og kollegerne fester vildere end nogensinde. Og ofte ender aftenen også frækkere for et par stykker af festens deltagere, end de måske planlagde.

Men til julefest med stripperfirmaet Viktors Verden, hvor labre Angelin Jobda er i stald, var der lir i luften hele aftenen. Pigerne var alle i bittesmå nissepigekostumer og de dansede frækt på bordene med hinanden.

Angelin Jobda fra "Party på Ibiza" og "Paradise Hotel" gav den mindst ligeså meget gas som de andre hotte tøser. Den sexede stripper smed hurtigt toppen, så en af de andre piger kunne bruge de imponerende bryster til en body tequila.

Se Angelin Jobda som fræk julebabe her

Og det så i den grad ud til, at Angelin Jobda nød den omgang. Først slikkede en laber blond nissepige salt af Angelins kæmpe kasser, hvorefter hun greb ud efter limeskiven mellem Angelins læber med munden. Og det endte i et lidenskabeligt kys mellem de to flotte piger.

Se de frække fotos herunder og læs vores reportage fra julefrokosten med endnu flere brystbilleder i det nummer af SE og HØR, der er på gaden i morgen fredag d. 27. december.


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/36085fb231c84576b8a9ed2d439e4fe9.jpg


Angelin Jobda forstår at fyrre op under julestemningen (Foto: Dan Mariegaard)


https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/46401039ff5d4efbbfa0b7e48faa5d6b.jpg


Hvem bare der var inviteret med til den julefrokost i stedet for sild med famlien... (Foto: Dan Mariegaard)

Se sangerinden Anna Davids lækre krop

Sponsoreret indhold