Anette Uttenthal: Sikret økonomisk

Anette Uttenthal bliver boende i det eksklusive Nordsjælland, nærmere bestemt Rungsted

Anette Uttenthal bliver boende i det eksklusive Nordsjælland, nærmere bestemt Rungsted

Foto: All Over

Stein Bagger og hans hustru sørgede kort før Steins dramatiske forsvindingsnummer i Dubai for, at Anette ikke lider økonomisk overlast.
Ifølge Statstidende har parret anmeldt en såkaldt rådighedsindskrænkelse i deres ægtepagt den 19. november, altså otte dage før hans flugt i Dubai. Det erfarer nyhederne.tv2.dk

En rådighedsindskrænkelse er en ophævelse af parrets formuefællesskab uden separation eller skilsmisse. Fordelen er, at den gælder fra det øjeblik, den er indgivet i modsætning til en separation, der først gælder, når myndighederne har behandlet sagen.
Indskrænkelser af denne type bruges sjældent i Danmark og er en del af en såkaldt bosondring.

Hvis ændringen af ægtepagten er lavet på lovformelig vis, vil det indebære, at Anette Uttenthal kendte til, at Stein Bagger var i vanskeligheder, eller at parret oplyste, at det var hende, som var i økonomiske vanskeligheder for at få bosondringen godkendt. Hvis der skal ændres i en ægtepagt, kræver det, at både mand og hustru er involveret i ændringen, og det kan derfor ikke under normale omstændigheder lade sig gøre at ændre en ægtepagt, uden at begge parter kender til det.

En kilde nær Uttenthal har spurgt hende om sagen og oplyser, at hun afviser at kende noget til den og ikke har forlangt rådighedsindskrænkelse, før Stein Bagger forsvandt i Dubai.

Anette Uttenthal har ikke selv ønsket at kommentere oplysningerne over for TV2.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close