Andrea Elisabeth Rudolph: Skuffet over sit liv

Indtil nu er Andrea Elisabeth Rudolphs liv ikke gået helt, som hun havde håbet på

Indtil nu er Andrea Elisabeth Rudolphs liv ikke gået helt, som hun havde håbet på

Foto: All Over

I en alder af 35 år har Andrea Elisabeth Rudolph gjort status over sine drømme, og hvad hun rent faktisk har opnået i løbet af sit farverige liv.

Et af punkterne er børn, og selvom hun har datteren Isolde, er hun ikke helt tilfreds.

- Jeg var overbevist om, at jeg ville have mand og fire børn og en stationcar, som vi kørte til Frankrig i hver sommer. Og jeg synes faktisk, det var lidt svært at blive 35 og indse, at mit liv ikke ser ud, som jeg havde forestillet mig, fortæller hun til Søndag og uddyber, hvordan hun havde håbet, hendes liv så ud.

Læs også: Andrea Elisabeth Rudolph: Kød til morgenmad

- Jeg drømte ikke om at blive selvstændig eller få en karriere i fjernsynet. Min drøm var at få en stor familie! Og jeg har den stadig, den drøm. Jeg er godt klar over, at jeg ikke kan få helt så mange børn mere. Men jeg kan stadig nå et par stykker. Jeg kunne også være interesseret i at adoptere. Jeg synes jo, børn er selve meningen med livet, siger den tidligere "Vild med dans"-vært.

Men for at lave børn er man nødt til at have en mand, og sådan én er der ikke i cremedronningens liv lige for øjeblikket. Men hun er frisk på at møde en ny fyr.

Læs også: Andrea Elisabeth Rudolph: Kæmper med milliongæld

- Der er altid plads til kærligheden. Det er et spørgsmål om prioritering. Men det er altså ikke sådan, at jeg tager tidligt fri fra arbejde for at gå på dates! Det gør jeg ikke. Men jeg glæder mig til at blive forelsket og få en mand i mit liv igen. Jeg har bare ikke så travlt med at opsøge ham, siger Andrea Elisabeth Rudolph til Søndag.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close