Nyheder29. januar 2010

Andrea Elisabeth Rudolph: Jager lykken

Studieværten kan blive helt angst ved tanken om at kede sig eller gå glip af noget
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/andrea-e-r-cover1-jpg.jpg
 Foto: Rick Shaine til modemagasinet COVER

Der er en helt klar drivkraft i TV-værtens liv: at jage lykken - og gerne hele tiden. Både privat og i sit arbejdsliv handler hun med det samme, hvis hun keder sig.

- Jeg er bange for at kede mig i mit liv, frygteligt bange for at kede mig med en mand. Jeg har lyst til at handle, lyst til at gøre noget, siger hun til magasinet Cover.

Hun fortæller i et interview med magasinet, at hun i lange perioder i sit liv nærmest har været sygeligt optaget af at være lykkelig. Hun blev skilt fra sin mand, inden deres fælles datter fyldte 1 år, og det har været en svær pille at sluge.

- Mange kvinder fortæller, at skilsmissefamilien er et perfekt setup. Når ens barn er hos faderen, har man mulighed for at realisere sine egne ambitioner, og resten af tiden kan man så være mor på fuldtid. Sådan fungerer det ikke for mig. Jeg er mor til Isolde, og hun er en forlængelse af min krop og mig. Jeg har ikke noget problem med at realisere mig selv og mine ambitioner, selv om hun er der. For mig er der ikke noget positivt ved den del af en skilsmisse, siger Andrea.


Sponsoreret indhold