Nyheder11. januar 2010

André Babikian: Rullet i lort

Ingen oplevelse som livvagt står mål med barndommens lortetur ifølge skuespilleren
Af af
André vil gerne leve i nuet
André vil gerne leve i nuet
 Foto: Peter Grosen

På skærmen som livvagt kommer han ud for alverdens oplevelser. Alligevel er det ikke hans "andet liv" i DR-serien, der har sat sig dybest spor i erindringen, men derimod et barndomsminde, fortæller han til Familie Journal.

- Jeg glemmer aldrig, da Store-Henning gav mig valget mellem at få bank eller blive rullet i en hundelort, fortæller han i interviewet.

André valgte det sidste, hvilket måske kan forklare hans forkærlighed for lange karbade helst medbringende en god bog.

- For tiden læser jeg bogen om Blekingegadebanden, men jeg er også glad for selvhjælpsbøger af den slags, der hjælper læseren til at leve i nuet, fortæller han til bladet.

Livsnyder

I det hele taget er den 36-årige skuespiller lidt af en livsnyder, som sætter pris på fransk madlavning, især foie gras, snegle og bøffer og så at rejse.

Skulle han vinde 10 millioner, er det da også især sidstnævnte, han ville bruge penge på.

- Men jeg ville også fordele nogle af pengene til venner og andre, som havde brug for en skilling, siger han storsindet til familiebladet.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/januar/andre-babikian-lort-tekst-jpg.jpgPrivat er André Babikian gift med Sarah, som han har børnene Stella på 4 år og Lou på 5 måneder med. Læs mere om ham her.

Sponsoreret indhold