Anders W. Berthelsen: Selvfølgelig må bøsser få børn

Anders W. Berthelsen forstår ikke, hvorfor homoseksuelle mænd ikke må adoptere

Anders W. Berthelsen forstår ikke, hvorfor homoseksuelle mænd ikke må adoptere

Foto: All Over

Skuespilleren er i øjeblikket højaktuel i filmen Rosa Morena i rollen som en homoseksuel arkitekt, der rejser til Brasilien i håbet om at købe et barn, da han ikke må adoptere i Danmark.

Det har sat skuespillerens egne tanker i gang omkring bøsser og børn.

Læs også: Anders W. Berthelsen: Kysser med fyre

- Vi lever i 2011, man skal holde op med at tro, at de stadig ikke er "rigtige" mennesker og ikke kan finde ud af at opdrage et barn. Det er forstokket og handler om berøringsangst, raser skuespilleren i Alt for damerne.

Faktisk, forstår Anders W. Berthelsen slet ikke, hvorfor netop de homoseksuelle mænd bliver fornægtet lykken ved at blive fædre.

Læs også: Anders W. Berthelsen: konen er cool med sexscener

- Der er jo absolut ingen forskel på kærlighed og opdragelse i forhold til et barn. Det er i sagens natur svært for bøsser at få børn. Lesbiske kan jo nemt blive insemineret, siger skuespilleren og fortsætter med sine betragtninger:

- I bund og grund handler det om at være til stede over for sit barn. En mor og far kan desværre sagtens også give et barn en crappy barndom. Der er ingen garantier, lyder det fra skuespilleren, som selv er far til datteren Vigga på 3 år.


Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close