Anders Samuelsen: Sådan scorede jeg min kæreste

Anders Samuelsen var så vild med Susanne Elmark, at han google hende inden, han sendte hende en SMS.

Anders Samuelsen var så vild med Susanne Elmark, at han google hende inden, han sendte hende en SMS.

Foto: Dan MariegaardToppolitikeren Anders Samuelsen skulle i 2011 bruge noget underholdning til et møde i Folketingsgruppen, så han bestilte en operasanger. Op mødte en pianist og en sopran, Susanne Elmark.

Lars Barfoed er bundet til konen trods hans utroskab

Og så fik Anders Samuelsen ikke bare musikken at føle. Også kærligheden boblede pludselig i ham.

Derfor sendte han efterfølgende tak i en SMS.

- Det blev til en pæn tak for oplevelsen til pianisten, og så skrev jeg til Susanne, at det havde været fantastisk, og jeg ikke havde troet, at man kunne blive forelsket på en halv time.

- Nej, han skrev "på 20 minutter", retter Susanne Elmark sin politikerkæreste i et interview med Alt for Damerne.

Anders Samuelsens kæreste så ham på TV

Der gik dog halvanden måned, før de blev kærester. men det var ikke fordi, Susanne ikke var tiltrukket af Anders. Det havde hun første gang oplevet i 2004, hvor hun så ham på TV.

- Jeg rejste mig op, gik tættere på skærmen og kiggede på ham. Jeg var på en eller anden måde helt draget af ham. Det er virkelig underligt, og fra da af kunne jeg huske hans navn, selvom jeg er virkelig dårlig til navne. Jeg vidste bare, hvem Anders Samuelsen var.

- Jeg kan huske, at der i udsendelsen blev nævnt noget med, at han skulle hjem til sin kone og to børn, og jeg tænkte: "Æv! Og samtidig tænkte jeg: Hold dog op, du er jo selv gift og har børn. Hvad sker der lige her? fortæller operasangeren om sit første "møde" med Liberal Alliances formand.

Selvom Anders Samuelsen bor i Horsens og Susanne Elmark på Frederiksberg i København, så blomstrer kærligheden, og parret har næsten lige rundet det første år som kærester.

Se, hvilken kendt musiker, der er forelsket

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close