Nyheder2. februar 2012

Anders Samuelsen: Jeg er så forelsket

Politikeren kryber til korset og indrømmer, at han har fået en kæreste
Første gang, man så parret sammen, var til premieren på musicalen "Singin' in the rain" i slutningen af januar - dengang var de "bare gode venner"
Første gang, man så parret sammen, var til premieren på musicalen "Singin' in the rain" i slutningen af januar - dengang var de "bare gode venner"
 Foto: All Over

For få uger siden dukkede Liberal Alliances formand op til en premiere med armen slynget om den dejlige operasanger Susanne Elmark.

Seoghør.dkr kontaktede selvfølgelig Anders Samuelsen, som blev skilt i september 2009 fra sin kone gennem 16 år, Lajla Dam Samuelsen. Men han afviste, at der var amoriner i luften mellem ham og operasangeren.

- Så heldig er jeg desværre ikke, sagde han.

Læs også: Anders Samuelsen: Går efter million gevinst
IMen så skete en udvikling i sagen. Overfor Billed Bladet indrømmer Susanne Elmark i denne uge, at de to er kærester, og nu bekræfter Anders Samuelsen også forholdet overfor seoghør.dk.

- Der er sket noget, siden vi snakkede sammen sidst, og det er, at vi er blevet kærester og det er jeg glad for, fortæller folketingspolitikeren
og understreger, at forholdet er ganske nyt.

Læs også: Dansk toppolitiker betalte narkogæld
- Hun er en skøn og meget inspirerende kvinde, siger Anders Samuelsen om sin nye kæreste og indrømmer, at han er meget forelsket.

- Det kan jeg vist ikke løbe fra - og det ønsker jeg heller ikke.

Ifølge Billed Bladet mødte de to hinanden første gang i december til en fest i Liberal Alliance, hvor Susanne Elmark var hyret sammen med en kollega til at synge.

Sponsoreret indhold