Havde indbrud mens de var på skærmen: Anders og Torben bestjålet

Anders og Torben har haft indbrud.

Anders og Torben har haft indbrud.

Foto: TV 2

De er kendt i det meste af Danmark som de smilende og MEGET identiske tvillinger.

Og derfor var Anders og Torben fra TV 2-dokumentarserien ’Anders og Torben på ny’ for nylig i København for at blive interviewet af ’Go’ Aften Danmark’.

Men turen til den danske hovedstad var ikke nogen god oplevelse for tvillingerne. Hvert fald ikke da de kom hjem til deres parcelhus i Holstebro igen.

Anders og Torben har haft indbrud i deres Holstebro-hjem. Foto: TV 2

For her opdagede Anders og Torben, at de havde haft ubudne gæster, som havde bestjålet dem.

- Vi opdagede, at vi havde problemer med at låse vores hoveddør op, men det viste sig så, at det var, fordi den slet ikke var låst. Da vi kom ind i huset, kunne vi se, at terrassedøren var brudt op, og så kunne vi regne ud, at vi havde haft indbrud, fortæller 45-årige Torben til TV 2 og tilføjer, at indbrudstyvene må have brudt ind i de omkring 10 timer, hvor tvillingerne var i København.

Indbrudstyvene har blandt andet stjålet en masse computerudstyr fra Anders og Torben – og også en masse billeder fra tvillingernes tur til Thailand, hvor begge deres kærester bor.

- Vi var ved at kategorisere vores billeder, så de fleste af dem er væk. Der er enkelte, som vi kan genskabe, tilføjer Torben til TV 2.

Tvillingerne meldte straks indbruddet til politiet.

- Vi kan jo håbe, at de kan finde tyvene, siger Torben.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close