Anders og Anders laver radio igen

Anders Breinholt og Anders Lund Madsen fotograferet i 2008, hvor de vandt priser ved Zulu Awards.

Anders Breinholt og Anders Lund Madsen fotograferet i 2008, hvor de vandt priser ved Zulu Awards.

Foto: All Over

Det er otte år siden ”on air” skiltet slukkede for sidste gang efter ”De sorte spejdere” på P3. Værterne bag det prisvindende program Anders Lund Madsen og Anders Breinholt har gjort comeback bag mikrofonerne for at finde ud af, om folk stadig vil høre på dem.

Der er indtil videre planlagt seks podcasts, der har fået arbejdstitlen ”Anders & Anders”. Det bliver helt som vi kender ”De sorte spejdere”. To værter, der har uforudsigelige samtaler om alt mellem himmel og jord.

- Det er seks programmer, der handler om, om Anders og jeg stadigvæk har den, og om der overhovedet er nogen, der gider at lytte til det, vi laver, siger Anders Breinholt til dr.dk

De to folkekære radioværter har med nogle enkelte undtagelser ikke talt sammen i de otte år, der er gået siden sidste udsendelse på P3. Dengang talte de stort set også kun sammen i radioen. Det var noget af det, der var med til at gøre det til spændende radio, mener Anders Lund Madsen.

- Det gjorde, at når vi så var i radioen, var det enormt sjovt at tale sammen, fordi Anders er fantastisk spændende at tale med. Og man kan få ham til at hidse sig op over alle mulige ting. Og han er sindssygt godt informeret, siger Lund Madsen.  

Første afsnit af ”Anders & Anders” udkom torsdag. Du finder deres podcast her 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close