Nyheder22. december 2007

ANDERS MATTHESEN: SOLGT TIL SE OG HØR

Den talentfulde komiker havde sat sig selv på auktion. Chefredaktør Qvortrup bød højest. Pengene går til Børnehjælpsdagen
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/andenseoghoer-jpg.jpg

En af landets dygtigste stand-up komikere var sat til salg på netauktionen lauritz.com, og da SE og HØRs chefredaktør Henrik Qvortrup var i julehumør, bød han på Anders Matthesen og vandt dermed en ekstra gave til sig selv og sine medarbejdere.


Anders Matthesen, også kendt som "Anden", skal således engang i det nye år optræde i 30 minutter for en lille udvalgt skare bestående af SE og HØRs medarbejdere.

- Det glæder jeg mig meget til. Det bliver en helt særlig oplevelse, at få en af Danmarks bedste komikere til at optræde eksklusivt for os, siger Henrik Qvortrup.

Salget af Anders Matthesens 30 minutters underholdning var en del af en velgørenhedsauktion til fordel for Børnehjælpsdagen, der arbejder for at bryde den negative sociale arv hos børn. Den hyre, som "Anden" inkasserer for at optræde for SE og HØR, går altså til de 14.000 børn og unge i Danmark, som ikke bor hos deres forældre.Sponsoreret indhold