Nyheder4. oktober 2009

Anders Lund Madsen: Intet er værre end skilsmisse

Seerne er ikke ligefrem strømmet til for at se den finurlige værts fredagsudsendelse ”Det nye talkshow”, og på hjemmebanen kæmper han stadig
Af hensyn til sine børn er Anders Lund Madsen ikke meget for at tale om sin skilsmisse i medierne
Af hensyn til sine børn er Anders Lund Madsen ikke meget for at tale om sin skilsmisse i medierne
 Foto: DR

45-årige Anders Lund Madsen har for en gangs skyld oplevet ikke at have medvind, når DR viser hans program "Det nye talkshow".

Fredag efter fredag har seerne foretrukket TV 2 sidst på aftenen. Først tog kollegaen Uffe Holm for sig af retterne, og i fredags er der ingen tvivl om, at Casper Christensens enorme fanskare har gjort seertallene mindre for Anders Lund Madsen.

Men det er ikke kun professionelt, at den finurlige vært har sine problemer. Også på hjemmefronten er det ikke helt nemt at få tingene til at hænge sammen.

For præcis et år siden kunne SE og HØR afsløre, at han og fruen igennem 20 år, Helle, var gået fra hinanden. Og netop det brud gør stadig ondt.

- Ja, for fanden, jeg tror ikke, der er noget, der er værre. Jeg så sådan en stress-skala, og dødsfald ligger under skilsmisse i stressniveau. Generelt kan jeg sige, at der ikke er noget mere belastende for éns tilværelse end at blive skilt, siger Anders Lund Madsen i B.T.

Han er ikke meget for at tale om sin skilsmisse, fordi han og fruen ikke er blevet skilt rigtigt endnu. Som han siger: "... det er en langsommelig affære". Og så har han også lovet ikke mindst parrets tre børn at holde lav profil. Alligevel siger han i avisen:

- Der er to årsager til, at jeg ikke vil tale om det: Først og fremmest fordi det rent formelt ikke er sket endnu, og så fordi der er børn involveret. Det er jo otte, 12 og 19 år, og det er ikke værd at lægge sig ud med dem. Jeg ved, de ville have det dårligt med at læse om det, og de har bedt mig om ikke at tale om det. Og det vil jeg gerne respektere, siger Anders Lund Madsen.

Sponsoreret indhold