Nyheder14. november 2007

ANDERS FOGH: KONEN HYLDET

Anne-Mette er for lækker, skreg de ellevilde Venstre-folk i Øksnehallen, da statsministeren med fruen ved sin side prøvede at holde sin sejrstale
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/annemette-er-for-lakker-jpg.jpg

Anders Fogh Rasmussen vidste slet ikke, hvad han skulle sige til de mange flatterende tilråb, som hans viv modtog midt i Øksnehallen under hans sejrstale. "Anne-Mette er for lækker", gjaldede det ud i hallen og alt, hvad Anders kunne fremstamme var: - Anne-Mette er altid ved min side, så det skulle hun også være i aften...

Anders Fogh Rasmussen vandt for tredje gang valget og kan se frem til endnu en periode som statsminister - dog med et yderst snævert flertal.

Den nybagte far, Mogens Camre, ankom tidligt på aftenen til Dansk Folkepartis valgfest på Christiansborg. Han forsvandt senere på aftenen, dog kun for at vende tilbage med lille William, der var lysvågen til lejligheden. Fotograferne flokkedes om den lille familie. De gik ind til DF's fest, hvor Mogens satte sig til rette i en stol og madede den lille med en sutteflaske. Trods det sene tidspunkt, var der spræl i de store øjne. Og det stolte forældrepar tog et par billeder af den lille guldklump.

I Venstres lejr, var der så småt ved at være en rigtig god stemning. Venstres Ungdom havde taget stilling ved den runde scene midt i Øksnehallen og varmede op til sang og musik. Lars Løkke Rasmussen blev da også budt velkommen med høj jubel og festlige slagsange.

Pias DF fik også nogle uventede resultater. Meningsmålingerne havde for få dage siden spået, at de kun ville få 17 mandater i Folketinget. På selve dagen var dette tal oppe på 23, og da Pia ankom til Christiansborg var tallet oppe på 25. Det var en meget stolt og overvældet Pia, som takkede sine trofaste medlemmer, der hujede og skabte en varm stemning.

Sponsoreret indhold