Nyheder1. november 2008

Anders Fogh: Hun er en ny Anne-Mette

Statsministeren var bænket på forreste række til Vild med Dans-finalen. Han var der for at støtte sin kone, der har fået udlevet en ny side af sig selv gennem danseshowet
Statsministeren og Anne-Mette hyggede sig til finalen i "Vild med dans"
Statsministeren og Anne-Mette hyggede sig til finalen i "Vild med dans"
 Foto: Thomas Laursen

Så var Anders Fogh-Rasmussen klar i studiet igen for at se sin kone Anne-Mette optræde på dansegulvet foran den danske befolkning.

- Jeg er glad for at Anne-Mette har været med i "Vild med Dans". Jeg er ikke i tvivl om at det har været en kæmpe oplevelse for hende, fortæller han til SE og HØR

Den ellers fåmælte statsminister smilede bredt, og fortalte lettet om, hvor stor en gave danseshowet har været for familien Fogh.

- Jeg har tit tænkt på, at da Anne-Mette giftede sig med mig, var der nogle ting hun måtte opgive. Det har hun nu fået udlevet gennem "Vild med Dans".

Anders Fogh gav sig god tid til at fejre finalen med konen og trippede rundt på dansegulvet og snakkede med de andre dansere, da TV-kameraerne var slukkede. Han kan dog godt modstå fristelsen til selv at stille op i "Vild med Dans"

- I skal ikke forvente at se mig på dansegulvet næste år. Men jeg er glad for, at Anne-Mette har fået så mange positive oplevelser ud af at være med i "Vild med Dans.

Sponsoreret indhold