Nyheder 14. oktober 2009

Anders Dahl-Nielsen: Jeg var utro

Håndboldeksperten havde en hed affære i næsten et år bag sin kones ryg

Der blev listet, løjet og lusket i næste et helt år i hjemmet i Ribe. Anders Dahl-Nielsen fortæller i biografien "Grib livet", hvordan han levede en dobbelttilværelse. Derhjemme var han den glade familiefar, men tilbragte samtidig al sin fritid med elskerinden Birgitte.

- Jeg var ikke stolt af, at jeg havde et forhold ved siden af mit ægteskab. Ud fra mine moralbegreber er det ikke noget, man har, det er ikke noget, man gør, fortæller han i bogen, der udkommer i dag onsdag d. 14. oktober.

Her fortæller han alt om forholdet til den 15 år yngre kvinder, der til sidst fik ham til at gå fra konen Inger Marie.

- Jeg følte mig virkelig som en fri mand. Når man har gået i næsten et år og haft en kæreste ved siden af sin familie og har skullet få alt det til at passe, og ikke har kunnet delagtiggøre nogen i det, så var det en kæmpe lettelse at tage beslutningen om at blive skilt. Selvfølgelig var der et bjerg af praktiske ting, afklaring med venner og bekendte, bodeling og skilsmissepapirer.

Efter chokket i håndboldverden havde lagt sig, begyndte han at lade sit forhold til den yngre kvinde være mere offentligt. I 2006 fyldte Anders Dahl-Nielsens store kærlighed 40 år og det blev fejret med en kæmpe fest og et bryllup.

- Jeg ved godt, at jeg kan tænke for mig selv og også sige højt, at jeg var blevet en gammel, sur mand, hvis ikke jeg havde foretaget mig noget med mit tidligere ægteskab. Hvis ikke jeg havde mødt Birgitte.

Biografien er skrevet af Kurt Lassen. Du kan læse mere om bogen her.

Sponsoreret indhold