Nyheder17. august 2013

Anders Breinholt: Holdt sig væk

Natholdet-ankermanden skuffede ved TV-festivalen. Han vandt - men dukkede ikke op
Anders Breinholt er årets mandlige TV-vært.
Anders Breinholt er årets mandlige TV-vært.
 Foto: All OverTvPrisen 2013 blev i går uddelt som afslutning på årets store TvFestival. Løjerne foregik i Tivoli Congress Center i København med Ibi Støving, Adam Duvå Hall og Jacob Riising som værter.

Her klapper branchen hinanden på ryggen og uddeler priser til de værter og programmer, der har været bedst og mest iøjnefaldende i det forgangne år.

Lige så iøjnefaldende var den populære "Natholdet"-vært, Anders Breinholts, fravær. Han blev således kåret til "`Årets mandlige TV-vært", men kunne ikke være til stede.

Anders Breinholt forlader sit barns mor

Det fik rødtoppen til tasterne hjemme fra privaten. Iført forklæde og med to store bøffer ved hånden, takkede Breinholt for prisen og statuetten, som han havde modtaget på forhånd.

På "Natholdet"'s Facebook-side skriver han ordret:

"I aften har jeg sgu vundet en pris. Ikke hvilken som helst pris, faktisk en af de helt store. 'Bedste Mandlige TV-vært 2013', ved fag-festivalen TV-Festival/prisen. Tak til juryen, tak til alle mine kollegaer, TV2, alle medværter og ikke mindst alle jer der ser med. Er gennemsyret af oprigtig stolthed og ekstremt glad. Kunne desværre ikke være tilstede. Vi fejrede det med en bøf ! Af hjertet tak
?#?disneysjov? ?#?stolt? ?#?yiiiiiiir? ?#?alleburdeprøvedet? ?#?cphtv? ?#?linebaunvarnokikkeijuryeniår? ?#?ananasiegenjuice? DBH AB og vi ses i fjernsynet d 16 september".

Masser af andre værter var dog til stede for at modtager hæder. Du kan se alle vinderne på TV-festivalens hjemmeside HER.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/ea96cc5b8e3b429cb74b614a1624bd06.jpg


Anders var glad for sin pris, men dukkede ikke op for at modtage den. (Foto: Natholdet/Facebook)

Sponsoreret indhold