Anders Breinholt: Færdig som morgenvært

Anders Breinholt kan glæde sig over, at han snart kan sove længe igen

Anders Breinholt kan glæde sig over, at han snart kan sove længe igen

Foto: Niels S. Andersen

Han blev aldrig helt populær i rollen som vært på "Go' morgen Danmark", og nu er den tid snart overstået for Anders Breinholt, der stopper som morgenvært.

37-årige Breinholt kan i stedet glæde sig over, at TV2 stadig ser et lys i ham, for til efteråret skal den tidligere radiovært styre løjerne i et nyt aftenshow på kanalen.

Læs også: Anders Breinholt: Første gang er skræmmende

- Jeg glæder mig til at skulle arbejde med den skæve og satiriske disciplin igen. Programmet er den helt rigtige udfordring til mig lige nu, og jeg vil gøre alt for, at danskerne kan få sig et godt grin og måske endda en lille overraskelse med i seng, siger Anders Breinholt til Ritzau om showet, der skal vises hver torsdag aften klokken 23.15.

Læs også: De sorte spejdere: Farvel

- Min tid på "Go' morgen Danmark" har lært mig rigtig meget, og det har været en stor, sjov og ekstremt lærerig udfordring, fortsætter den tidligere Sorte spejder, der heller ikke behøver vænne sig til nye omgivelser.

Programmet skal nemlig optages i TV2-studiet på Københavns Hovedbanegård, samme sted som "Go' morgen Danmark" bliver filmet hver eneste morgen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close