Anders Bircow: Uden hjem

Linje 3-stjernen Anders Bircow er flyttet med familien i sommerhus i Gilleleje. Ikke for at holde sommerferie, men fordi familien står uden et sted at bo.

Lejeperioden på entertainerens hus i Bagsværd er nemlig ophørt, efter parret havde lejet det i to år. Derfor er møblerne nu røget til opmagasinering, og familien er rykket i sommerhus.

Læs også: Linje 3 tjener kassen

- Vi har det fint her. Det er vores hjem, så det føles helt naturligt. Vi må tage et kig på boligmarkedet, men vi har ikke travlt, forklarer den 60-årige familiefar.

Det er bestemt ikke fremmed for familien Bircows døtre, treårige Julia og tiårige Sophia, at flytte til nye omgivelser. I 2010, da SE og HØR var på besøg i familiens sommerhus, indrømmede Anders, at Julia har levet seks forskellige steder i sit treårige liv, og at familien flytter så meget, at vennerne ikke kan finde ud af det længere.

Læs også: Anders Bircow: På hospitalet

Anders, der i 2010 led et stort milliontab i sin virksomhed, forsikrer om, at den nuværende boligsituation intet har med økonomi at gøre, og at familien har det godt.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close