Nyheder3. februar 2008

ANDERS BIRCOW: KLÆDT AF

Ekstra Bladet afslører, at den kendte komiker nu har involveret både kone og datter i det dubiøse Amway-foretagende
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/kendte-danmark/birkowskurk-jpg.jpg

Avisen har den seneste måned gået undercover og udgivet sig for at være interesseret sælgere af de amerikanske produkter Amway, som indbefatter diverse hudpleje- og hårprodukter, som alle har den egenskab, at de er ukendte for forbrugere herhjemme og dyrere end tilsvarende mærkevarer.

Fælles for alle nye sælgere er, at de bliver lovet guld, grønne skove og direktørlønninger. Men salgsmetoderne minder mest af alt om pyramidespil. Man må kun sælge til familie og venner, og et regnestykke, som Ekstra Bladet har lavet, viser sig, at man skal sælge for millioner bare for at få en månedsløn på sølle 15.000 kroner.

Anders Bircows kone Marion er med til de højt profilerede salgsmøder og det er Linie 3-komikerens egen datter og svigersøn ligeledes. Caroline Bircow på 21 år er med til at sælge drømmene sammen med sin danser-kæreste Kenneth på 23 år, som bedyrer, at han vil pensioneres som en rig mand, inden han fylder 25 år.

Anders Bircows eneste kommentar til afsløringerne er den, at hvis der er fejl i de tal, som avisen kommer med, skal der rettes henvendelse til Amway. Anders har de seneste ti år været talsmand for firmaet i Danmark.

Firmaet er i øvrigt ved at blive tvangsopløst i England af myndighederne derovre.

Sponsoreret indhold