Nyheder 18. juli 2014

Anders Agger om X Factor: Stop det nu, og find på noget nyt!

Den populære TV-journalist ikke vild med talent-showet
Af af
Anders Agger har ikke meget til overs for X Factor
Anders Agger har ikke meget til overs for X Factor
Foto: Hanne JuulDen kendte journalist og dokumentarisk Anders Agger ser ikke meget TV, men hvis han får sig placeret foran skærmen, er det oftest en god serie som for eksempel House of Cards eller dokumentarer om rock-bands, han lader sig underholde af.

Men der er én ting, som den dygtige dokumentarisk ikke ser - og helst ikke vil se: X Factor.

Anders Agger er nemlig ikke imponeret over branchens mange koncepter, afslører han over for Ekstra Bladet:

LÆS OGSÅ: Anders Aggers fede sommerhus

- Jeg forstår heller ikke en fregne af, at mit eget firma, DR, laver X Factor for ottende år i træk. Jeg synes simpelthen, det er topmålet af uopfindsomhed. Jeg vil gerne understrege, at jeg respekterer dem, der laver det. De kaver det super flot og dygtigt, men for mig er det program færdigt for længst. Stop det nu, og find dog på noget nyt, siger Anders Agger til Ekstra Bladet.

Lige nu er han aktuel i den nye DR2-serie 'Anne og Anders på sporet af det tabte land', hvor han i fire sommerprogrammer rejser til De Danskvestindiske Øer, Sydslesvig, Sverige og Island sammen med TV-kokken Anne Hjernøe. Her vil de dykke ned i områdernes historier.

Anders Agger er også manden bag de roste dokumentarserier om hospice (Sømanden og Juristen) samt om livet på Herlufsholm Kostskole (Herlufsholm).

Sponsoreret indhold