Nyheder27. oktober 2008

Anastacia: Nyt liv

Den 40-årige sangerinde har skiftet stil. SE og HØR mødte hende i London
Fra rå rocksild til pæn pige. Anastacia har skiftet stil
Fra rå rocksild til pæn pige. Anastacia har skiftet stil
 Foto: All Over

Den nu 40-årige amerikanske pop- og soul-blondine, som slog igennem med hittet "I'm Outta Love" i 2000. , udgiver i slutningen af oktober cd'en "Heavy Rotation".

I den anledning var Anastacia i London, hvor SE og HØR fik en snak med den lille dame med den store stemme.

- Du har skiftet stil. Er det, fordi du er blevet ældre og blevet gift?

- Jeg føler, det hele er sket i en guddommelig, rigtig rækkefølge. Man bliver ældre, man bliver klogere og lærer sig selv bedre at kende og bliver mere bevidst om, hvad man kan lide og ikke lide.

At Anastacia i årevis har løjet sig yngre end hun er, giver hun sit gamle pladeselskab skylden for,

Jeg skiftede pladeselskab, og det var chancen for - meget bevidst - at udskifte mit ti år gamle look og på den måde give mit nye selskab, Mercury, en slags "ny kunstner", selv om min stemme selvfølgelig er den samme.

- Du lever et liv som stjerne og berømt kunstner. Kunne du forestille dig at leve en "almindeligt" tilværelse?

- Jeg opfatter ikke mig selv som en berømthed. Jeg forstår det og lever sådan, men jeg føler mig stadig ikke som en sådan - det er bare mit job, og sådan jeg tjener mine penge.

Bag de brune øjne og det store smil gemmer der sig en ægte fighter. Som barn led Anastacia Lyn Newkirk, som hun er døbt, af kronisk tarmbetændelse, men endte alligevel med en karriere som danser, før hun blev sanger. I 2003 fik Anastacia konstateret brystkræft, men overvandt sygdommen efter operation og strålebehandling, og senest har hun smidt brillerne efter laserbehandlinger af hornhinderne.

Sidste år giftede hun sig med sin bodyguard, Wayne Newton, og nu er hun så på banen igen med et nyt album, nyt pladeselskab og et helt nyt look.

Sponsoreret indhold