Nyheder 2. maj 2008

AMY WINEHOUSE: UTRO IGEN

Den syngende stofmisbruger har endnu engang været i seng med en anden mand end ham, hun er gift med

Amy Winehouse har tilsyneladende svært ved at være græsenke derhjemme, imens ægtemand sidder bag tremmer. Udover at hænge lidt for meget ud sammen med sin managers assistent Alex Haines, har hun nemlig været i seng med guitaristen Mik Whitnall fra bandet "Babyshambles". Mik kunne ikke lade være med at blære sig til vennerne om sin erobring, og sådan slap Amys hemmeligheden ud.

- De har været i seng sammen et par gange. Det er altid sket, når de har drukket.
Han har fortalt det til nogle venner, efter det med Amy og Alex Haines kom ud. Han har fortalt vennerne om et modersmærke, som hun har på et meget intimt sted, og det er hans bevis på, at det er sandt, siger en kilde.

Det er ikke første gang, at Amy er blevet beskyldt for, at være sin mand utro. I Februar delte hun hotelværelse med Blake Wood. Dengang hævdede hun dog, at han er bøsse, og at det derfor var i orden. Men Blake Woods omgangskreds tvivlede dog kraftigt på Amys påstand om Blakes seksualitet.

Skilsmisse
Den forsmåede ægtemanden Blake Fielder-Civil skulle have krævet 3 millioner pund, knap 30 millioner danske kroner, i skilsmisseforlig.

Han mener nemlig, at han har ret til at få cirka 2,5 millioner kroner for hver måned, han har været gift med Amy Winehouse.
Amy skulle være god for 100 millioner kroner, så de 30 millioner er kun et greb i lommen for hende.

Sponsoreret indhold