AMY WINEHOUSE: SKADER SIG SELV

Lige som alle håbede og troede på, at 24-årige Amy Winehouse var på vej ud af sin voldsomme krise med stoffer og selvdestruktion, dukker der nye rædselsfulde billeder op af den talentfulde sangerinde.

Da Amy i torsdags var på vej hen for at besøge sin mand, der sidder i fængsel, fangede fotografernes linser nogle chokerende billeder. Amys arme var fulde af snitsår og blodige ridser.

Ny frygter sangerindens familie og venner, at Amy er begyndt at skade sig selv igen.

Amys far prøvede at konfrontere sin datter med skaderne, men hun affejde ham bare og nægtede at diskutere emnet.

- Jeg så hendes sår og sagde til hende, at det så slemt ud. Men hun svarede bare "det er ikke noget". Hun er desværre ikke så modtagelig for hjælp, som vi har håbet. Det er en smertelig situation, der gør mig meget urolig, udtaler faderen.

I maj sidste år skrev flere medier, at sangstjernen var begyndt at skade sig selv. Dengang forklarede hun det med, at det var gamle ar fra en tid, hvor hun havde haft det svært. Hun har også udtalt, at hendes vane med at snitte i sig selv hang sammen med et traume over altid at have stået i skyggen af sin ældre bror.

Nu havde alle ellers håbet, at Winehouse var på vej ud af problemerne. For ganske nylig blev hun udskrevet fra rehab, hvor hun netop var blevet behandlet for sin narkomani, men nu frygter hendes nærmeste, at Amy er i færd med at rode sig ud i narkoproblemer igen ... eller måske er hun aldrig kommet ud af dem!?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close