Nyheder22. juli 2008

Amy Winehouse: Manden fik to års ubetinget fængsel

Efter en lang varetægtsfængsling har Blake Fielder-Civil fået sin dom
Blake og Amy inden manden røg bag tremmer
Blake og Amy inden manden røg bag tremmer
 Foto: All Over

Blake Fielder-Civil, gift med Amy Winehouse, har siddet varetægtsfænglet siden november 2007. Hvis ikke han har vænnet sig til tremmerne foran vinduet endnu, skal han nok nå det. Nu skal han nemlig sidde inde to år alt i alt.

Han er anklaget for overlagt vold mod en pub-ejer og for at have forsøgt at forplumre efterforskningen. Mandag den 21. juli blev han så dømt skyldig og straffen lød på 27 måneders fængsel.

Pub-ejeren fik brækket næsen og kindbenet. Senere blev han tilbudt 1,8 millioner kroner og en ferie til Spanien for at droppe anklagerne.

Fielder-Civil var heldig, at han kun fik 27 måneder, da straframmen for overlagt vold er op til fem år, mens straffen for at forhindre efterforskningen kan give helt op til livstid.

Blake bønfaldte dommeren om at frafalde anklagerne, så han kunne hjælpe sin kone, Amy Winehuse, ud af hendes stofmisbrug.
Selvom han også selv narkoman, mener han, at med fælles hjælp kan både han selv og Amy komme ud af deres afhængighed.

Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil har været gift siden maj 2007, og kun et halvt år efter brylluppet blev Blake anholdt og har siddet i fængsel siden.

Sponsoreret indhold