Nyheder17. februar 2008

AMY WINEHOUSE: MANDEN DØDEN NÆR

Sangerindens fængslede junkie-mand var tæt på at tage billetten på grund af overdosis
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/amyblake-overdosis-stort-jpg.jpg

Amy Winehouses mand, Blake Fielder-Civil, er i hast blevet indlagt på fængslets hospitalsfløj, da han kollapsede, efter at have taget noget, han troede var heroin.

Det var fængselsbetjentene, der fandt den 35-årige Blake i fængselscellen, hvor han kastede voldsomt op og klagede over smerter.
En kilde fra fængslet siger:

- Det var tæt på. Han er nok ikke lige så heldig næste gang. Hvis han fortsætter med at tage så mange stoffer, ender han med at dø snart. Han blev reddet denne gang, fordi nogen reagerede så hurtigt, så det skidt han havde taget, ikke nåede at gøre permanent skade.

Blake Fielder-Civil har været ulykkelig, siden det er rygtedes, at fruen Amy Winehouse har tilbragt en del tid udenfor murene med fotografen Blake Wood. Han har blandt andet skrevet et brev til Amy, hvor han trygler hende om ikke at lade sig skille fra ham.

Amye Winehouse har også til for ganske nyligt huseret på sladderpressens forsider, på grund af sit massive stofmisbrug. Men hun har netop afsluttet et afvænningsforløb, og ser bedre ud, end hun har gjort længe.

Sponsoreret indhold