Nyheder 13. marts 2008

AMY WINEHOUSE: LED UNDER FARS UTROSKAB

Mitch Winehouse, far til skandale-sangfuglen Amy, påtager sig en del af skylden for datterens problemfyldte liv

Når mennesker kæmper med dæmoner, kræver det ikke meget mere end en lommepsykolog for at konstatere, at problemerne kan spores til barndommen. Og skandaledronningen Amy Winehouse er ingen undtagelse.
Nu erkender sangstjernens far, Mitch Winehouse, nemlig, at datteren led under hans langvarige kærlighedsaffære, som stod under det meste af Amys opvækst.

Forholdet blev indledt kun 18 måneder efter, at Amy blev født i 1983 og varede ved indtil 1993, hvor faderen forlod amys mor til fordel for elskerinden. Affæren var en åben hemmelighed i familiens hjem.

Faderen fortæller, at Amy tilsyneladende tog skilsmissen pænt, men set i bakspejlet kan han godt se, at hun måske bare ikke gav udtryk for sine følelser.
- Måske kunne hun ikke udtrykke det i ord, men jeg skal love for, at det kommer ud igennem hendes musik, siger Mitch Winehouse.

Om datterens stofmisbrug siger Mitch, at han slet ikke kan bære tanken om, at datteren risikerer at dø af det.
- Det kulminerede i august måned, hvor en læge advarede os om, at hvis hun fortsatte, så ville hun dø af det. Hun kunne dø en forfærdelig død. Det MÅ ikke ske. Jeg kan nemt påtage mig en del af skylden for hendes problemer og sige, at hvis jeg havde været en bedre far, så var det ikke sket. Men hvem ved om det ville være sket alligevel?, forsvarer Mitch Winehouse sig.

Sponsoreret indhold