Nyheder13. februar 2008

AMY WINEHOUSE: KRISE I ÆGTESKABET

Den grammy-vindende sangerinde prøver at bortforklare sit tætte forhold til en anden mand end sin fængselsindsatte ægtefælle
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/amynyblakestort-jpg.jpg

Mens hendes mand lever på vand og brød i skyggen, hygger Amy Winehouse sig rigtig. Siden hun forlod afvænningsklinikken har hun tilbragt al sin tid sammen med Blake Wood. Hun hævder, han er bøsse, og derfor er det helt i orden, at de har delt et hotelværelse sammen. Men flere i hans omgangskreds tvivler dog lidt på den påstand.

- Jeg tror, han er biseksuel, Amys mand ville ikke være glad, hvis han så, hvor tætte de er, fortæller en ven.

Det er der noget om. I hvert fald har ægtemanden, som også hedder Blake, skrevet et langt, inderligt brev til sin kone om, at hun ikke må forlade ham. Hans mor har bagtalt Amy i pressen, så nu har han slået hånden af moderen for at vise sit engagement over for sin kendte kone.

Da den 24-årige Amy fik brevet af ham under et besøg i fængslet, brød hun straks ud i gråd. Indtil videre er der altså ikke en skilsmisse på vej, selv om Amys familie sætter meget større pris på hendes nye måske-homoseksuelle bekendtskab. Modsat ægtemanden tager han nemlig ikke stoffer, men støtter hende i at være clean.

Sponsoreret indhold