Nyheder27. november 2007

AMY WINEHOUSE: JUL UDEN ”SNE”

Den 24-årige skandaleombruste sanger har langt om længe indvilliget i at komme på afvænningsklinik, hvis hun da ikke er stoffri inden nytår
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/amyhvidjulstort-jpg.jpg

I sidste uge blev Amy Winehouses voldsomme stofmisbrug klart for alle, da hun optrådte med hvidt pulver i næsen på billeder, som er gået verden over.

Og netop de billeder, har måske fået sangeren til at indse, at hun har et problem. Hun har i hvert fald lovet, at hun vil lade sig indlægge til afvænning, hvis det ikke lykkedes hende at blive clean inden nytår.

- Amy har altid været modstander af afvænningsklinikker, men hendes familie og venner arbejder på at få hende til det alligevel, fortæller en kilde tæt på sangeren til
en engelsk avis.

Men det er ikke alene familien og vennernes pres, der omsider har fået Amy til at overveje behandling. I sidste uge tiggede hendes fængslede mand, Blake Fielder-Civil, også sangeren om at putte stofferne på hylden.

Han er selv blevet stoffri i fængslet, hvor han har siddet bag tremmer i snart en måned for at true en værtshusholder til at trække en anmeldelse for værtshus-uorden tilbage.

Parret har netop fået at vide, at han kommer til at tilbringe højtiden bag lås og slå og uden hans støtte bliver det sikkert svært for Amy at undgå en "hvid" jul. Derfor har Amy aflyst alle sine koncerter resten af året.

- Jeg kan ikke klare at gå på scenen uden min Blake. Jeg er meget ked af det, men jeg vil ikke lave koncerterne halvhjertet. Jeg elsker at synge, men min mand betyder alt for mig og uden ham, bliver det bare ikke det samme, siger hun i en pressemeddelse ifølge Contactmusic.com.

Sponsoreret indhold