Nyheder13. juli 2009

Amy Winehouse: Hjemme igen

Sangfuglen virkede meget berørt, da hun mandag morgen vendte hjem til London efter 8 måneder i Caribien
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/amy-tudede-i-london-jpg.jpg

Det er ikke mange, der er glade, når de vender hjem til England efter en solferie i syden - men det er trods alt de færreste, der ligefrem bryder sammen i gråd.

Det var ikke desto mindre, hvad Amy Winehouse gjorde, da hun mandag morgen landede i Gatwick lufthavn efter næsten 8 måneders ophold på sydhavsøen St. Lucia.

Det var en rødøjet Amy, der blev eskorteret ud af terminalen til en ventende bil. Og det var helt tydeligt, at den 25-årige sangerinde havde svært ved at styre sine følelser.

- Amy er meget glad for at være tilbage, og hun kan ikke vente med at se sine venner og familie, udtalte en talsmand lige efter ankomsten.

Og det var da også helt tydeligt, at de mange måneders rekreation har været gode for den bette Amy. Sårene i ansigtet er væk, og hudfarven har ændret sig fra grågrøn til dejlig lysebrun endda med søde fregner over næsen.

Amy rejste til Caribien tilbage i december sidste år både for at slappe af og for at indspille en ny plade - men opholdet har bestemt ikke bare været fryd og gammen.

De lokale og gæsterne på det feriested, hvor Amy har boet, har flere gange klaget over sangerindens drukture og grænseoverskridende opførsel.

Men ikke desto mindre ser det ud til, at opholdet har gjort hende noget godt og i hvert fald holdt hende væk fra det mindre gode selskab, som hun altså nu er tilbage hos.

Så om det er glædestårer eller angsten for et tilbagefald, man kan se i Amys øjne, ved hun kun selv.

Vi andre kan bare håbe på, at vi snart får lov til at lytte til hendes fantastiske stemme igen.

Sponsoreret indhold