Nyheder 12. august 2008

Amy Winehouse: Hævn over James Bond-sang

Sangeren vil udgive sit bud på et soundtrack til den nye film om agent 007, samme dag som den originale udkommer
Amy vil hævne sig på folkene bag James Bond ved at udsende sit bud på et soundtrack samme dag, som det originale udkommer
Amy vil hævne sig på folkene bag James Bond ved at udsende sit bud på et soundtrack samme dag, som det originale udkommer
Foto: All Over

Amy Winehouse vil udgive det bud på en James Bond sang, som blev afvist af cheferne bag den nye film om 007-agenten "Quantum of Solace."

Hun vil gerne bevise, at hun kunne have lavet et bedre hit, end det som Alicia Keys nu skal lave sammen med produceren Jack White.

- De har lavet en stor fejltagelse. Hvis de vil have et verdenshit, så har jeg masser oppe i ærmet. Men de vil åbenbart have noget mere kedeligt. Når jeg ugiver min sang, og det gør jeg samme dag, som de kommer med deres, bliver mit et meget større hit. Hvis de skifter mening, så sidder jeg bare her og venter, siger Amy.


Amy Winehouse var oprindeligt på tale til at være kvinden bag det prestigefulde hverv som James Bond-hitmager. Men på grund af hendes mange problemer med stofmisbrug, formåede hun ikke at leve op til æren.

- Selvfølgelig er det skuffende, men på det tidspunkt, da vi arbejde på sangen gik Amy igennem noget rigtigt lort. Nu har hun det fint, så pyt med at vi ikke fik 007-tjansen, siger hendes producer.

Sponsoreret indhold