Nyheder9. november 2007

AMY WINEHOUSE: GEMALEN ANHOLDT

Den overtatoverede og tandløse sanger slap for en tur på politistationen, men betjentene lod ikke hendes mand Blake Fielder-Civil slippe så let
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/musik/amymandanholdtdem-jpg.jpg

Politiet brækkede i går eftermiddags døren op hjemme hos den - i forvejen - skandaleombruste sanger. Hverken Amy Winehouse eller gemalen Blake Fielder-Civil var dog hjemme, da betjente mødte talstærkt op og tiltvang sig adgang til huset i London.

Der gik dog ikke længe, før politiet fik fat på Blake Fielder-Civil, som kort efter blev anholdt sammen med tre andre mænd - alle mistænkt for at hindre rettens gang. Det bekræfter politiet ifølge The Sun.

Blake Fielder-Civil skulle angiveligt have forsøgt at bestikke en bartender til at trække en voldsanklage mod ham tilbage. Tidligere på året bankede Blake bartenderen så voldsomt, at han måtte have indsat en titaniumplade i kraniet.

Den "forseelse" var den ustyrlige ægtemand villig til at betale 2,5 mio. kroner for, at bartenderen skulle "glemme", men det var offeret ikke enig i. Derfor sidder Blake lige nu bag lås og slå.

Amy Winehouse skulle angiveligt være blevet helt hysterisk, da hun fandt ud af, at politiet havde ransaget hendes hjem.

- Vi er fucked. Guderne må vide, hvad de finder, skreg den hysteriske sanger, da hun hørte de dårlige nyheder.

Det er da også langt fra første gang, Amy Winehouse er i politiets søgelys. For blot en måned siden, blev hun anholdt i Norge for besiddelse af marihuana.

Sponsoreret indhold