Nyheder16. juli 2009

Amy Winehouse: Fik en quickie

26 måneders ægteskab mellem pop-millionøsen og Blake Fielder-Civil endte med lynskilsmisse i dag
Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil hyggede sig lidt for fint med heroinen, og det kunne deres ægteskab heller ikke holde til
Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil hyggede sig lidt for fint med heroinen, og det kunne deres ægteskab heller ikke holde til
 Foto: All Over

Det tog kun domstolen i London fem sekunder - det The Sun kalder en "quickie" - at stadfæste skilsmissen mellem Amy Winehouse og Blake Fielder-Civil. Et retsmøde, hvor hverken popmillionøsen eller hendes nu eks-mand var til stede.

Han har som grund til at ønske skilsmissen påstået, at hun har været ham utro. Og hun har sådan set påstået det samme om ham, så det virker helt naturligt, at de to nu ikke længere har papir på hinanden.

Hvad der selvfølgelig er værre for Amy er, at Blake selvfølgelig mener, at han har ret til en del af de knap 100 millioner kroner, som hun siges at være god for.

Det var i løbet af deres 26 måneders ægteskab, at de begge blev så heroin-afhængige, at de begge er røget ind og ud af afvænningscentre siden. Og en af de værste konsekvenser ved det har været, at hendes sang- og pop-karriere er ved at gå helt i vasken.

Amy Winehouse befinder sig i øjeblikket på den caribiske ø St. Lucia, hvor hun skulle være i gang med at indspille sin tredje studieplade.


Sponsoreret indhold