Nyheder15. juli 2008

Amy Winehouse: Faderen nu også kollapset

Presset over at forhindre sin meget syge datter i at slå sig selv ihjel er blevet for meget for Mitch Winehouse
Amy og far Mitch har god grudn til at være alvorlige
Amy og far Mitch har god grudn til at være alvorlige
 Foto: All Over

Siden Amy Winehouse for to uger siden udskrev sig fra hospitalet, hvor hun blev behandlet for lungeproblemer, har hendes far Mitch Winehouse nærmest våget over hende dag og nat. Men nu er det blevet for meget også for ham.

Der konstante pres og sorgen over sin datters elendige tilstand har udløst panikanfald hos den midaldrende mand.

- Jeg afventer resultaterne fra nogle tests. Jeg rejser væk et par dage, og så må vi se, hvad der sker derefter, afslører Mitch til The Sun.

En af Mitches venner fortæller til avisen: - Han er ikke rask. Han har påtaget sig meget og brugt alle sine kræfter på at hjælpe Amy til at blive rask. Til gengæld er han selv blevet syg. Han har haft stressrelaterede panikanfald og faldt i sidste uge om hjemme hos sig selv.

Er det for sent?

Mitch har brugt al sin energi på at prøve at holde datteren fra de stoffer der har et voldsomt tag i den spinkle pige med den enorme stemme - men spørgsmålet er, om det allerede er for sent.

Amy ligner et menneske i total opløsning. Hendes tænder er efterhånden helt brune. Det samme er hendes fingre og negle, som man kun ser det hos kummerlige narkomaner og hendes spinkle arme er oversået med rifter og sår, der vidner om voldsom selvdestruktion.

Sponsoreret indhold