Nyheder25. juli 2008

Amy Winehouse: En ordentlig voksbehandling

Den skandaleombruste sanger er fuldstændig ukendelig i Madame Tussauds udgave af hende
Amy i voks møder den virkelige Amy
Amy i voks møder den virkelige Amy
 Foto: All Over

Da Madame Tussauds voksmuseum i går afslørede deres sidste nye voksdukke - som skulle forestille Amy Winehouse - var det mildest talt et forskønnet glansbillede, der mødte publikum.

Godt nok er dukken lavet komplet med voldsomt franskbrødshår og sømandstatoveringer, men så stopper ligheden mellem dukken og den ægte Amy Winehouse også.

Vi er vant til at se Amt Winehouse med udtryksløse øjne, tørt, uldent og uglet hår og med bumset ujævn hud. På voksmuseet i London, kan man nu opleve en helt anden udgave af sangeren. Her står hun med funklende øjne, glansfuldt hår og glødende hud.

Dukken vakte især begejstring hos Amy's forældre - de har vel heller ikke oplevet deres datter se så godt ud i en evighed. Forældrene dukkede nemlig op til afsløringen, mens Amy selv glimrede ved sit fravær.

Sangeren valgt at blive hjemme i sin seng. Det var sikkert ikke et helt tosset valg at holde lav profil. Dermed undgik hun en ansigt-til-ansigt konfrontation med sit bedre "jeg".

Amy har dog ikke på noget tidspunkt virket specielt interesseret eller beæret over at blive en del af Madame Tussauds verdenskendte voksmuseum.

- Jeg troede, at man nærmest skulle være død, før man blev lavet i voks, sagde hun i sidste uge.

Den nye og forbedrede udgave af Amy Winehouse tog 20 mand mere end fire måneder at lave. Gad vide, hvor lang tid Amy Winehouse selv skulle bruge på at komme til at se sådan ud...

Her kan du se hvordan Amy normalt ser ud

Sponsoreret indhold