Nyheder27. juli 2009

Amy Winehouse: Døden nær efter overdosis

Eksmanden fortæller, at han var sikker på, sangerinden ville dø i hans arme efter en overdosis heroin
Amy Winehouse gav Blake Fielder-Civil hans livs chok, da hun besvimede og holdt op med at trække vejret
Amy Winehouse gav Blake Fielder-Civil hans livs chok, da hun besvimede og holdt op med at trække vejret
 Foto: All Over

25-årige Amy Winehouses eksmand Blake Fielder-Civil taler nu åbenhjertigt ud om en af de værste dage i sit liv - den dag Amy tog en overdosis. Og ifølge Fielder-Civil var rockstjernen utrolig tæt på døden efter et tredages heroininferno.

Det var tilbage i august 2007, at sangerinden blev sendt til udpumpning på sygehuset efter en dødelig cocktail af ulovlige stoffer.

27-årige Blake Fielder-Civil, som tidligere i denne måned gennemførte skilsmissen fra sin eks, var sammen med Winehouse, da hun tog overdosissen - og indrømmer, at de 2 havde taget både heroin og crack, da sangerinden med den hæse stemme pludselig stoppede med at trække vejret.

- Vi sad på sengen og snakkede. Pludselig blev hun helt blank i øjnene og begyndte at falde sammen. Jeg gik i panik og vidste ikke, hvordan jeg skulle hjælpe. Jeg fik hende vendt om på siden og fik trukket hendes tunge ud af hendes mund. Hun havde et frygteligt ansigtsudtryk, siger han til Daily Star.

Fielder-Civil var et øjeblik sikker på, at Winehouse ville dø af den overdosis, hun havde taget.

- Jeg troede, hun skulle dø i mine arme. Først besvimede hun, så stoppede hun med at trække vejret. Jeg var sikker på, at jeg skulle se hende dø lige foran øjnene på mig, fortsætter eksmanden om den grufulde oplevelse, som heldigvis ikke kom til at betyde stjernens død.

- På en eller anden måde lykkedes det mig at få åbnet hendes mund og få pustet luft ned i halsen på hende. Hun begyndte at hoste, og brystet hævede sig. Jeg var fortsat i panik, men var svært lettet over, at hun var i live, beretter Fielder-Civil om den dramatiske dag.

Sponsoreret indhold