Nyheder4. februar 2010

Amin Jensen: Løjet død

Der er blevet oprettet en gruppe på Facebook, der mindes komikeren – han lever i bedste velgående
Amin Jensen har nu meldt gruppen til politiet
Amin Jensen har nu meldt gruppen til politiet
 Foto: Claus Poulsen

En dårlig og syg vittighed udspiller sig på Facebook, hvor der er blevet oprettet en gruppe, der mindes den afdøde komiker Amin Jensen.

Men Amin Jensen er overhovedet ikke død, det er det pureste opspind fra gruppens stiftere. Det har gjort den store komiker godt gal i skralden.

- Det er virkelig groft. Derfor har jeg anmeldt det, ikke blot til Facebook, men også til politiet, siger Amin Jensen til Ritzau.

Gruppen hedder "R.I.P. Amin Jensen" og gruppen er beskrevet sådan: "Efter Amin Jensens tragiske død i torsdags af et hjerteanfald har Danmark mistet en af sine største komikere ever! Tilmeld jer og støt op om hans eftermæle! Hvil i fred Amin."

Han burde fængsles

Gruppen har 81 medlemmer - mange har dog kun meldt sig ind, for at skrive et indlæg om, hvor groft det er. Vedkommende som har oprettet gruppen, har selv meldt sig ud.

- Jeg har også kun meldt mig ind for et kort øjeblik for at kunne ytre mig i denne sag. Jeg håber og tror, at Amin Jensen får noget ud af at politianmelde denne gruppe.Det er jo fuldstændig sindsygt, og jeg håber at administratoren får sin VELFORTJENTE straf. Intet mindre end fængsel. Nu melder jeg mig ud igen af denne løgnagtige gruppe, skriver en på væggen.

Amin synes, at stifteren af gruppen er gået for vidt. Han mener selv, at han sagtens kan tage en joke.

- Men det her er at gå over gevind. Jeg tænkte især på min kæreste, som lige har født og sidder derhjemme med 2 små børn, siger komikeren.

Sponsoreret indhold