Amin Jensen: Far igen

Amin Jensen gjorde sin kæreste Line gravid i første hug

Amin Jensen gjorde sin kæreste Line gravid i første hug

Foto: Peter Grosen

Det 38-årige multitalent og hans ti år yngre kæreste Line Branth venter deres første barn sammen.

De ved allerede, at det bliver en pige, og at hun kommer til verden omkring den 28. oktober 2008, der er bare et enkelt problem. Den dag står entertaineren på scenen i den anden ende af landet.

Den 38-årige komiker har dog allerede forsøgt at tage sine forholdsregler. Han gør, hvad han kan for at nå hjem til fødslen.

- En af mine venner er klar med sit privatfly og flyver mig til København, så jeg kan være med i hvert fald til fødslen, fortæller Amin Jensen, som på terminsdagen skal optræde i Aalborg med sit nye show "Stort II", til Ekstra Bladet.

Amin fortæller også, at han glæder sig meget til datterens fødsel og vil ikke udelukke, at parret skal have flere børn.

- Nu må vi se hvordan det hele går. Hendes graviditet er gået flot, og når jeg er færdig med turneen, bliver det lidt nemmere. Jeg kan mærke, at hun har et stort behov for at putte og for at købe ting til den lille, siger den store komiker til avisen.

Amin Jensen og Line Branth har dannet par siden sommeren 2004. Hun er pædagog, men det bliver hendes første barn. Amin, derimod, har allerede datteren Mira på 11 år fra sit første ægteskab med Lotte Pedersen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close