Ambassadøren fik sin mand

Rufus Gifford (t.v.) og Stephen DeVincent blev i dag gift på Københavns Rådhus. (Arkivfoto: Claus Poulsen)

Rufus Gifford (t.v.) og Stephen DeVincent blev i dag gift på Københavns Rådhus. (Arkivfoto: Claus Poulsen)

Claus Poulsen

USAs ambassadør i Danmark, Rufus Gifford, blev lørdag eftermiddag gift med sin mangeårige kæreste, dyrlægen Stephen DeVincent.

Vielsen blev foretaget af Københavns overborgmester, Frank Jensen, på Københavns Rådhus.

Parret var meget glade, da de efter vielsen gik ned ad trappen fra rådhuset og blev mødt af et mindre pressekorps, der ville have fotos af de nygifte. Gifford takkede de fremmødte, hvorefter nogle af parrets gæster kastede ris efter Gifford og DeVincent.

Rufus Gifford blev kendt i den bredere offentlighed, da han over seks tv-programmer blev portrætteret af DR3 i serien "Jeg er ambassadøren fra Amerika".

VIDEO: Det nygifte par kommer ud fra rådhuset:

Som tidligere manuskriptforfatter i Hollywood og som ven af både Steven Spielberg og Tom Hanks er han ikke uvant med pressens bevågenhed og lader generelt til at have det som en fisk i vandet ved offentlige begivenheder, hvor der er kameraer i farvandet.

Mange af parrets venner er kommet til Danmark i forbindelse med brylluppet, og Gifford, der er ud af en meget rig familie, havde fredag aften inviteret "de 110 nærmeste" til middag på "Restaurant Pluto" i København - der er stil over det, når ambassadøren inviterer.

Selve bryllupsfesten afholdes lørdag aften i ambassadør-boligen "Rydhave" på Strandvejen i Charlottenlund nord for København.

Rufus Gifford er en aktiv herre på de sociale medier og nedenfor er hans opslag fra Instagram fra "Restaurant Pluto" og et med det nygifte par, der viser deres vielsesringe på vej væk fra Københavns Rådhus.

 

 

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close