Nyheder 29. maj 2014

Amalies vilde og våde fødselsdag

Reality-pigens 18 års fødsesldag fik politiets opmærksomhed
Af af
Amalie blev landskendt, da hun i 2010 deltog i Paradise Hotel.
Amalie blev landskendt, da hun i 2010 deltog i Paradise Hotel.
Foto: Thomas Laursen

Amalie har aldrig været en kedelig pige, og før hun blev kendt for sin deltagelse i Paradise Hotel i 2010, forstod hun også at skabe opmærksomhed omkring sig selv.- Den vildeste fødselsdag må være min 18 års fødselsdag, som blev holdt nede på Rungsted Havn. Folk lå og havde sex på stenene nede ved vandet, og dagen efter skrev Hørsholm Dagblad om min fest, selvom jeg ikke var kendt på det tidspunkt, fortæller Amalie til SE og HØR.

Amalie har altid været garant for en god fest, og det var hendes 18 års fødsesldag også. (Foto: Dan Mariegaard)Nogen havde anmeldt scenariet ved vandet til politiet, og derfor blev det opført i politiets døgnrapport. Nu har Amalie dog valgt at lægge sin livsstil om. Hun har lagt alkoholen på hylden for at fokusere på sin musikkarriere. - Jeg er gået i gang med træning, og jeg har allerede tabt mig, og når man kan se, at det virker, så er det fedt, og så vil man gerne blive ved, smiler Amalie.LÆS OGSÅ: Amalie tilbudt penge for sexOm kort tid sætter hun sig igen ind i et fly i København for at forfølge sin amerikanske drøm.

- Jeg skal lave min musikvideo til en helt ny sang i USA. Det er pop. Jeg vil ikke have ud, hvad det er for en sang, siger Amalie.LÆS OGSÅ: Amalie tjener mindre end en kassedame

En ting er dog sikkert. Reality-pigen har fundet fordelene ved, at gå ædru i byen.

- Det er mega fedt at have kontrol over sig selv. Jeg vidste ikke, man kunne have det, griner Amalie.

Sponsoreret indhold