Nyheder 22. april 2011

Amalies mor: Synd for Peter

Lotte Kejser har medlidenhed med sin ekssvigersøn
Af af
Amalies mor håber, at Peter snart får noget hjælp
Amalies mor håber, at Peter snart får noget hjælp
Foto: TV3

Selv om han angiveligt har tæsket hendes datter gennem længere tid, er det ikke had, men først og fremmest medlidenhed, Lotte Kejser har tilovers for ekssvigersønnen Peter Birch.

- Jeg har ondt af Peter, for jeg holdt jo af ham. Jeg går hele tiden og spørger mig selv, hvorfor der dog ikke er nogen, der hjælper manden, siger hun til SE og HØR.

Læs også: Alt om voldssagen

- Alle krænkere og voldsforbrydere har brug for, at nogen rækker dem en hånd, men hvor er familien, og hvor er vennerne? Stop dog manden, og giv ham hjælp, opfordrer Lotte Kejser.

Hun beskylder samtidig Peter for at lyve. Ikke blot om voldsepisoderne med Amalie, men også over for pressen.

Læs også: Peter: Billederne viser, at Amalie lyver

- I går udtalte han, at han havde 1 advokat på sagen, i dag er det 2. I morgen er det måske 3, og i næste uge Danmarks bedste advokat, han finder på. Men vi ved, at der ikke er nogen, som hjælper ham. Peter er helt alene med det her, påstår hun og håber, at alle nu kan se, at det er Peter, der lyver.

- Jeg kan da sagtens forstå, at folk har været i tvivl om, hvad der er rigtigt og forkert. Sådan ville jeg også have haft det, hvis jeg havde stået udenfor. Men nu har folk fået hele historien fra Amalie. Og sådan en grusom historie kan ikke opstå oppe i en lille piges hoved, siger Lotte Kejser.

Sponsoreret indhold