Amalies mor: Jeg passer bare på min datter

Charlotte Kejser giver den gas til sin datters polterabend. Kort efter endte forholdet mellem hendes datter Amalie og Peter Birch i beskyldninger om overfald og sexkrænkelse

Charlotte Kejser giver den gas til sin datters polterabend. Kort efter endte forholdet mellem hendes datter Amalie og Peter Birch i beskyldninger om overfald og sexkrænkelse

Foto: Mikael Rieck

Kun 1 time efter Peter skulle have overfaldet Amalie i en baggård i indre København, gik Charlotte Kejser til pressen med detaljerne om det påståede overfald.

Noget, der har fået kommentatorer såvel som almene danskere til at kalde hende medieliderlig og en sindssyg mor.

Shop: Snyd dig slankere

Blandt andet fortalte hun, at Peter skulle have taget kvælertag på Amalie og stukket fingre op i skeden på hende.

Nu fortæller Charlotte Kejser, at hun plaprede ud med de intime hændelser af hensyn til sin datter. Det var nemlig for at stoppe Peter i tide og for at få politiets opmærksomhed om sagen.

- Jeg gjorde bare, hvad enhver anden mor ville have gjort. Jeg passer bare på min datter. Peter er jo en sociopat. Han har narret både Amalie, men også mig og resten af hendes familie, siger hun til B.T.

Shop: Bliv ægte slank

Men ikke engang Amalie synes, detaljerne om det påståede overfald skulle have været ude i pressen.

- Amalie var ikke vild med, at de detaljer skulle ud. Men sådan er jeg: Fisken på disken, siger hun til B.T.

Charlotte Kejser har ingen forståelse for, at det skulle være forkert at delagtiggøre hele den danske befolkning i affæren.

- At jeg ville blive udstillet på denne måde, og at jeg ville blive kaldt alt fra sindssyg mor til mediehungrende, det havde jeg ikke troet, fortæller hun.

På trods af en anmeldelse for vold har politiet endnu ikke sigtet Peter Birch for overfaldet. Det tyder på, at myndighederne finder eventuelle beviser i sagen for utilstrækkelige til at efterforske anmeldelsen yderligere.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close