Nyheder22. april 2013

Amalies mor: Gad ikke sex

Lotte Kejser ville hellere spise kage og se Matador
https://imgix.seoghoer.dk/media/6d5ef9acc2254a1f9ef089439c3e0d60.jpg
 Foto: Claus Poulsen



Det er ingen hemmelighed, at Amalie Szigethys forældre er skilt.

Men det er først for nylig, at Amalies mor, Lotte Kejser, har løftet sløret for, hvorfor den ellers så stormende forelskelse forsvandt.

Lotte Kejser: Amalies far var utro

Parret levede et skønt liv med hus i Nordsjælland, ønskebørnene Amalie og Alexander, og Thomas havde økonomisk succes med det store ungdomsmagasin Chili. Men så faldet Thomas for en anden kvinde.

Lotte Kejser gad ikke sex

- Dengang kunne jeg ikke se, hvorfor han forlod mig, men det kan jeg i dag. Jeg ville kun amme, drikke kaffe, spise citronmåne og se "Matador". Jeg havde ikke lyst til sex, og så var det da klart, at han søgte ud, siger Lotte, som for længst har tilgivet utroskaben, skriver Ude og Hjemme.

I dag lever Thomas sammen med den anden kvinde og har fået to børn med hende. Lotte Kejser er, som man har kunnet se i flere sæsoner af "Amalies verden", kommet videre i sit liv. Men dengang var tilværelsen hård kost for hende.

- Jeg syntes ikke, de praktiske ting som alenemor var så hårde. Men ensomheden var hård. Og det var hårdt at blive forladt til fordel for en yngre kvinde med større bryster og kort nederdel. Selv vejede jeg 100 kilo på det tidspunkt og havde mælk i brysterne. Jeg følte virkelig, at Gud svigtede, fortæller hun.

På udeoghjemme.dk kan du læse om, hvordan Lotte Kejser afslørede sin mands utroskab

Sponsoreret indhold