Nyheder14. juli 2017

Amalie Wichmann afslører skjult talent

Mattias Hundebøll udfordrer modellen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/amalie_4.jpg
 Foto: MTV)
Modellen og designeren Amalie Wichmann kan andet end at se godt ud og skabe modetøj. Det afslører hun i Ridiculousness på søndag aften på MTV, men allerede her kan du få en forsmag på, hvad Amalie kan.
Amalie og rapperen USO har sammen med værten Mattias Hundebøll igen besøg af YouTuberen Louise Bjerre. I sidste afsnit fortalte Amalie, hvordan hun var så nervøs forud for en mundtlig studentereksamen, at hun tissede i bukserne, lige inden hun gik ind til censor og læreren. Og på søndag presser Mattias Hundebøll Amalie ud på gulvet, efter at have lagt pres på hende og de andre for at få dem til at afsløre, om de mon ikke er i besiddelse af et skjult talent. Tidligere har Oliver Bjerrehuus givet sin version af 'ormen'. Og Hollywood-baben Amalie giver sig til sidst og mener så, at hendes talent må være noget med rap-musik. Det er dog farligt at sige med den erfarne rapper USO i studiet, og mens USO leverer beatet, hopper Amalie op på podiet, mens Mattias Hundebøll forsøger at give den som danser. Du kan se Amalies forsøg som rapper herunder og se hele udsendelsen på søndag klokken 21 på MTV:
Der er som sædvanlig masser af andre gakkede klip og blandt andet et, hvor en lettere hjælpeløs hund forsøger at få en gennemtygget bold ned fra en sofa, og et hvor en far skal blære sig med et baglæns basketball-skud. Han rammer dog helt ved siden af og lige ned i hovedet på sin datter, som netop er kommet trillende ind på en trehjulet cykel.
Galleri med Amalie Wichmann:

Galleri: Sommerbilleder med smukke Amalie Wichmann

Sponsoreret indhold